Karin

Voordat ik mij heb gevestigd als Osteopaat ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeute en als praktijkassistente bij diverse huisartsen. Omdat ik altijd erg geïnteresseerd ben geweest in gezondheid en het menselijk lichaam heb ik diverse cursussen gevolgd zoals, triggerpointtherapie, orthomoleculaire geneeskunde, viscerale technieken volgens Barral en integrale manuele therapie.

Door deze brede ervaringen heb ik geleerd dat het van essentieel belang is dat lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Als Osteopaat heb ik geleerd dieper te kijken naar de klacht en heb ik meer tools om mensen te helpen weer gezond te worden. 

Osteopathie is mijn passie en ik zie osteopathie als een van de meest efficiënte manieren om bewegings en gezondheidsproblemen op te lossen. De invloed van voeding en leefstijl vind ik erg belangrijk en neem ik altijd graag mee. Daarbij werk ik graag samen met collega’s van de fysiotherapie en collega’s van andere disciplines om te kijken wat u nodig heeft om weer optimaal te kunnen functioneren. Ik wil graag bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen van het vak en daarom volg ik regelmatig bijscholingen. Zo heb ik diverse nascholingen gevolgd betreffende vruchtbaarheidsproblematiek bij vrouwen, bekkenklachten na zwangerschap en kinderen.

Big registratie: 99066453004 / AGB : 0411 0836