Contact

Onze praktijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.15 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 070 - 391 06 81 of 06 - 164 338 24. Op het moment dat wij niet in staat zijn door behandelingen onze telefoon aan te nemen, kunt u altijd onze voicemail inspreken. Laat dan duidelijk uw naam en telefoonnummer achter, zodat wij u kunnen terugbellen. 

Naast onze telefonische bereikbaarheid, zijn wij ook per e-mail bereikbaar:
M.F. Heeres-Spoelstra
M.J. Hirschi-Barkey

Of u kunt onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet nagekomen of te laat afgemelde afspraak

Op uw afspraakkaartje staat de tekst:

Als u ons 24 uur van te voren laat weten dat u verhindert bent, dan hoeven wij de behandeling niet in rekening te brengen.

Als u uw afspraak om welke reden dan ook moet afzeggen, doe dat dan minimaal 24 uur voor de gemaakte afspraak. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog anders invullen.

Als u binnen 24 uur voor de behandeling annuleert of de afspraak niet nakomt, wordt deze altijd aan u doorberekend. De kosten bedragen 75% van onze normale tarieven per afspraak.

De rekening krijgt u thuis gestuurd en die moet u zelf betalen. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij uw ziektekostenverzekeraar.

Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmacht situatie.